Wees de verandering die je wilt zien in de wereld in 2021

 

Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug. Wereldwijd gingen we in de rust en de slow down, soms in de verstilling. Dit was voor velen moeilijk te accepteren. En toch als we terugkijken dan weten we dat het ons tegelijkertijd ook veel heeft gebracht. We werden gedwongen het allemaal wat dichter bij huis te zoeken, we werden op onszelf teruggeworpen. In onszelf en bij onszelf, kwamen we vooral onszelf tegen en alles wat daarbij hoort. We hobbelden op en neer van weerstand, gelatenheid, angst, ongeduld, activiteit, opruimen, frustratie, tot aanvaarding en acceptatie.

Omdat wij allemaal door hetzelfde heengingen bracht dit ook een saamhorigheidsgevoel onder de mensen. We zaten wereldwijd in hetzelfde schuitje en vonden hierin steun en verbinding met elkaar. Op afstand en toch ook dichtbij.

We kregen de kans om ons leven op een andere, nieuwe manier in te richten. Voor velen was dat zo slecht nog niet. En nu aan het prille begin van 2021 vraag je je misschien af: en hoe nu verder? Want een ding is zeker: niets is en blijft meer hetzelfde, alles verandert. Hoe wil JIJ veranderen in 2021? Wat worden jouw keuzes in 2021? Wat maakt jou blij, waar krijg je energie of juist rust van, wat maakt jou tevreden? Kies bewust en richt je aandacht op wat je wel wilt. Elke keuze is goed, omdat het JOUW keuze is.

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld!

Ik wens je een inspirerend, creatief en liefdevol 2021 en blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *