Persoonlijke Coaching

Persoonlijke coaching is een individueel traject voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren die zich persoonlijk en professioneel  verder willen ontwikkelen. Mensen die op zoek zijn naar deskundige begeleiding en ondersteuning bij ontwikkeling van hun unieke kwaliteiten, talenten en vaardigheden, zijn hier op het juiste adres.

In de persoonlijke coaching leer je conflicten te hanteren, uitdagingen het hoofd te bieden, dichter bij jezelf te komen, los te laten wat je niet meer dient, weer in je eigen kracht te gaan staan.

Doel van de coaching is jou naar dat moment te brengen waarop je je verantwoordelijkheid durft te nemen. De regie over je leven terug hebt. Beter kunt functioneren. Grenzen kunt bepalen. Meer zelfvertrouwen hebt. Gemotiveerd bent. Je leven kunt ervaren vanuit je volle Bewust Zijn.

 

Werken met de logische niveaus van bewustzijn van Robert Dilts en Gregory Bateson, helpen je te leren ontdekken: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe bereik ik dit? Waarom wil ik dit?

Lees meer over werkwijze persoonlijke coaching en waarom coaching.