COACHING SPIRITUELE ONTWIKKELING

Volg de roep van je ziel
Het is niet voor niets dat steeds meer mensen de roep van hun ziel horen om zich te verbinden met hun spirituele natuur. Dat komt omdat de nieuwe tijd waarover al heel lang werd gesproken en waarop wij allen hebben gewacht, nu daadwerkelijk is aangebroken. In 2012 zei ik in een van mijn workshops:  ‘want alles verandert en niets blijft meer hetzelfde!’. En nu is het dan zover. Alleen had ik niet kunnen voorzien dat de veranderingen zich zo rigoureus, met een wereldwijde slow down, zouden inzetten.

Wat heb ik te bieden?
Ik help jou om de levenslessen die je aangereikt krijgt in het juiste spirituele licht te plaatsen. Zodat je voorbij de dualiteit kunt stappen om de zinvolheid van je aardse bestaan beter te begrijpen.

Op een praktische en aardse manier verwoord ik wat er speelt in actuele collectieve thema’s en situaties op persoonlijk, collectief en spiritueel niveau. Met als doel groei, bewustzijn en inzicht te geven in jouw persoonlijke situatie.

Ik gebruik hierbij mijn intuïtie, mijn levenservaring, gecombineerd met diverse methoden uit mijn spirituele opleidingen. Daarnaast ben ik doorlopend actief met mijn eigen spirituele ontwikkeling. Gewoon omdat ik het heerlijk vind om te doen en ik haal daar heel veel inspiratie uit.

Zo werk ik graag met geleide meditaties, visualisaties, om bij de diepere lagen van het onderbewustzijn te komen.  Want alles zit al in jezelf. Alles is er al. Ik help je weer te her-inneren wie je werkelijk bent, de verbinding hoofd en hart in een nieuw balans te brengen.

Je kunt spirituele ontwikkeling zowel individueel als in groepsverband volgen. In groepsverband alleen indien er voldoende aanmeldingen zijn om een groep te vormen.  Lees meer hierover bij Workshops Spiritueel Groeien.

Wat kun je verwachten gedurende de coaching spirituele ontwikkeling?
Coaching spirituele ontwikkeling begeleidt jou in het verkennen en ontdekken wie jij als spiritueel mens bent en wat spiritueel leven voor jou kan betekenen. Vanuit het principe leiden en volgen, volgen en leiden in de reis die jouw innerlijk wilt maken. Heel concreet komen in een sessie de volgende zaken aan de orde, die jou hierbij zullen helpen .

  • Gronden – in het Hier en Nu komen
  • Verdiepende gesprekken – informatie en uitleg thema’s
  • Feedback opdrachten – hoe geef ik spiritualiteit een plek in mijn leven
  • Vraag en antwoord rondom spiritualiteit – actieve participatie
  • Geleide meditaties van transformatie en heling
  • Werken met de energetische kracht van rozen
  • Manifesteren vanuit het veld van Creatie
  • Oefeningen integreren spiritualiteit, versterken intuïtie
  • Persoonlijke boodschappen
  • Energiebehandelingen – activering van je eigen zielenenergie

Ik verheug mij erop de energie van Al Dat Is met je te mogen delen en samen de reis van jouw spirituele ontwikkeling aan te gaan. Voor een afspraak kun je contact met mij opnemen.

Gina Pas