Aanbod

Al Dat Is biedt jou ondersteuning en begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zijn op het gebied van werk, privé situaties, levensvragen, spirituele ontwikkeling, het loslaten van stress en blokkades.

De persoonlijke coaching is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Je leert conflicten te hanteren, uitdagingen het hoofd te bieden, dichter bij jezelf te komen, los te laten wat je niet meer dient, weer in je eigen kracht te gaan staan. Al Dat Is brengt jou naar dat moment waarop je weer verantwoordelijkheid durft te nemen voor je leven. Beter kunt functioneren. Grenzen kunt bepalen. Meer zelfvertrouwen hebt. Gemotiveerd bent. Het heft in eigen handen te nemen en weer levensvreugde te ervaren.

In de coaching Spirituele Ontwikkeling begeleid ik jou in het verkennen en ontdekken wie jij als spiritueel mens bent en wat spiritueel leven voor jou kan betekenen. Vanuit het principe leiden en volgen, volgen en leiden in de reis die jouw innerlijk wilt maken.

De Supervisie  is speciaal bedoeld voor coaches. Coaching voor de coach. Ook als coach heb je soms behoefte aan feedback of begeleiding om je coachkwaliteiten te verbeteren of op te frissen.

De energiebehandelingen helpen je je accu weer op te laden, stress los te laten, blokkades op te ruimen.  Zodat je weer heerlijk kunt ontspannen en je energie beter gaat stromen.

In de workshops Spiritueel Groeien is het fijn om met gelijkgestemden een krachtig veld van energie neer te zetten. Waarin ruimte is voor stilte, geleide meditaties, vraag en antwoord, dieper contact met je ziel en je intuïtie.