Enkele reacties uit de praktijk

Gina stelt mij op mijn gemak en zij kan goed luisteren, waardoor ik mijn verhaal kwijt kon. Ze wist mij elke keer terug te halen als ik afdwaalde en terug te brengen naar de kern. Daardoor heb ik enorme stappen kunnen maken.
Annemieke


Tijdens de sessie was het eerst een stuk loslaten en ook accepteren en aanvaarden dat het goed is dat je je eigen ruimte inneemt. Ik merkte na de sessie dat ik deze verantwoordelijkheid nog steeds voelde (…………) Langzaam zie ik het patroon. Het steekt nogal eens de kop op. Nu ik er zicht op heb kan ik er beter mee omgaan door een stap terug te zetten en de verantwoordelijkheid laat waar die hoort.
Mari


Ik ben zeer tevreden over Gina. Gina ziet mij als mens en heeft aandacht en zorg voor het moeilijke proces dat ik door moest maken. Gina spaart mij niet, en zorgt er tegelijkertijd voor dat ik weet dat zij met de allerbeste en liefste bedoelingen mij vooruit wil brengen in mijn leven door mij waardevolle inzichten te laten ontdekken. Gina raakt mij in mijn hart.
Karin


De eerste keer vond ik het wel spannend (………..) Na de eerste keer had ik wel voldoende vertrouwen voor de rest van de bijeenkomsten. Tijdens de sessies kwam er van alles naar voren, mn. de rollen die ik speelde om bepaalde situaties te ‘overleven’. Ik voelde me verdrietig, boos, maar voelde ook medelijden. Ik vond dit alles  wel confronterend maar ook heel verhelderend. Zo kreeg ik meer inzicht in de overlevingsstrategieën die ik hanteer/de.
Gina gaf aan dat ieder mens zijn eigen hulpmiddelen binnen zichzelf kan vinden. Die zijn gewoon beschikbaar. Dat geldt dus voor iedereen en ik ben daar nu ook van overtuigd.
Eric


Ik had veel verdriet en zorgen, ook om de kinderen. Toen ik bij Gina kwam slikte ik al jarenlang antidepressiva. Maar ik wilde niet meer afgestompt leven. Na de coaching bij Gina heb ik de dokter gezegd dat ik wilde stoppen met de medicijnen.  Ik ben blij dat ik nu zonder medicijnen kan, ik voel me goed en kan weer gewoon leven.
Jannie


Hoi Gina
ik heb genoten van de workshops. voor aanvang van de workshops was ik onrustig, geraced. de workshops brachten mij een diepe rust. de technieken zijn praktisch zeer goed toepasbaar en maken dat ik mijn eigen energie beter bij me kan houden of terug kan halen als ik teveel weggegeven heb. Ook kan ik me beter beschermen tegen energieën van anderen. al met al bracht het me een heel goed gevoel doordat ik dichter bij mezelf kwam.
lieve groet,
Anne


Hallo Gina,
Wat was het weer een mooi samen zijn, leerzaam en inspirerend.
Liefs,
Vera


Lieve Gina,
Ik ben een heel eind gekomen door de coaching. Ik kan veel beter bij mezelf blijven en dat merk ik in het contact met anderen. Dat gaat echt veel gemakkelijker. Daardoor kan ik ook beter uiten wat ik wil en nodig heb en daar heb ik ook al een aantal positieve ervaringen mee.

Er is echt iets veranderd in mij na de laatste workshop. Ik had de strijd, als middel om dingen gedaan te krijgen, al opgegeven. Maar na de laatste workshop, waar we het dramatijdperk achter ons hebben gelaten, voelt dat ook echt zo. Ik zou het eigenlijk zelf niet omschrijven als ‘drama’. Ik voel me rustiger en helderder dan ooit. Ik laat me niet meeslepen door doemscenario’s en emoties. Ik ben dichter bij mezelf en kan dingen waar niet meteen een oplossing voor is, loslaten. Terwijl er toch veel aan de hand is in mijn omgeving en met mezelf en mijn dierbaren.
Lieve Gina, bedankt dat je weer deel van mijn leven hebt uitgemaakt dit jaar. Ik wens je hele fijne feestdagen en een fantastisch (creatief en dramaloos) nieuw jaar!!
Groetjes,
Nancy