Groepswerk 2019

Samen groei je sneller dan alleen

Spirituele Groei  door Transformatie, Inspiratie en Manifestatie  

Samenwerken met je Ziel in 2019

Wij zijn in 2018 via de Poort van Transformatie in het veld van Creatie terecht gekomen, nadat wij eind 2017 het veld van drama hebben verlaten. De meesten van ons zullen in 2018 in uiteenlopende situaties uitgedaagd zijn om verder uit het veld van drama te komen. Niet langer in drama’s te blijven hangen, en al helemaal niet in die van een ander. Daarvoor in de plaats zijn wij gaan kijken en voelen (vaak noodgedwongen), wat wij nou werkelijk zelf willen en/of hoe wij het anders willen gaan doen. Daarin werden wij aangemoedigd en gesteund vanuit het veld van Creatie om nog steviger in het veld van Creatie te gaan staan. Het is nu in 2019 tijd om je band en de samenwerking met je Ziel te intensiveren en naar een bewuster niveau te brengen.

Spirituele Groei samen met je Ziel 
Als je verder spiritueel wilt groeien, wordt het tijd om nu te gaan samenwerken met je ziel. Dat is de volgende stap in je spirituele ontwikkeling. Misschien heb je onbewust al deze behoefte gevoeld, maar het niet als zodanig herkend. De rode draad van het groepswerk in 2019 is dan ook: verbinding maken met je Ziel en het de plaats geven die het nu opeist. Zie ook Spirituele Ontwikkeling.

Inhoud van het groepswerk 
Onderwerpen waarmee wij aan de slag gaan, zodat je elke keer weer een stukje dichter in contact komt met je ziel, zijn:

 • Wat of wie is je ziel
 • Je ziel beter leren kennen
 • Leer samen te werken met je ziel in de dagelijkse praktijk
 • Schrijf je zielenplan en ontdek wat je ziel van plan is
 • Leer te creëren in samenwerking met je ziel
 • Laat je ziel je helpen bij het werken aan je intenties

Wat gaan wij doen?
Er is veel ruimte voor het groepsproces. Daarnaast zijn er een aantal vaste onderdelen die ik zoveel mogelijk aan de orde wil laten komen:

 • Geleide meditaties van transformatie
 • Zielenwerk
 • Thema van de maand
 • Vraag en antwoord
 • Leren wat je nog te doen hebt

Overige informatie
Data: De bijeenkomsten vinden maandelijks plaats en zijn gepland op:
31 januari – 21 februari – maart valt uit – 11 april – 23 mei – 20 juni – juli en augustus vallen uit – 12 september – 10 oktober – 14 november en 12 december.

Let op! Check wel altijd van tevoren de site voor de exacte datum. Het kan natuurlijk voorkomen dat door omstandigheden de datum wordt verschoven.

Je kunt je per keer opgeven, want de bijeenkomsten zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Doe dit wel bijtijds, want ik werk met kleine groepen van maximaal 5 personen.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur. Kosten:  € 20,00 inclusief thee

Locatie: Helmond

 

Nieuw
Nieuw is dat ik voor groepswerk ook bij jou op locatie kan komen, indien er 5 of meer deelnemers zijn. Neem contact met mij op voor verdere afspraken en tarieven.

Voor meer vragen of informatie over overige data en tijden, kun je mij mailen coaching@aldatis.com
of bellen 0492-529150 / 06-23070227.

 

Ik verwelkom je met liefde en plezier, een open hart en een open geest. En ik verheug mij erop je te ontmoeten om mooie momenten van Spirituele Groei, inzichten, inspiratie en transformatie met elkaar te delen en te beleven.

Harte groet,

Gina Pas

Lees verder onder Spirituele Ontwikkeling