Wie ben ik?

Pas_Gina

Ik ben Gina Pas, gecertificeerd Senior Coach Counselor.

Ik ben getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en ik ben heel blij met mijn twee kleindochters. Ik heb een juridische achtergrond en het adviseren, begeleiden en ondersteunen van mensen, vormden de rode draad tijdens mijn werkzame leven. Deze rode draad hoort bij mij en zet ik nu voort in mijn coachwerk. Ik ben nu een tevreden mens en dankbaar voor mijn leven, maar dat is niet altijd zo geweest.

Als Indisch tropenkind kwam ik op mijn vijfde naar het koude Nederland. Dit was de eerste ingrijpende  ontworteling in mijn leven en later zouden er meerdere ontwortelingen volgen. Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad en ik voelde mij vaak niet verbonden met de mensen om mij heen. Regelmatig had ik het gevoel nergens bij te horen en het gevoel mezelf ergens te zijn kwijtgeraakt werd steeds sterker. Daar begon ik als volwassene steeds meer last van te krijgen. Via een coach en diverse cursussen en opleidingen kwam ik langzaam maar zeker achter mijn belemmeringen, de oorzaken van mijn innerlijke onvrede en mijn gevoel van eenzaamheid.

Al zoekende kreeg ik antwoord op mijn vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe ga ik om met de tegenslagen in mijn leven? Ik heb alles en toch mis ik iets in mijn leven, maar ik weet niet wat en hoe kom ik erachter wat dat andere verlangen in mij is? Waar leef ik voor?

Door aan mijzelf te werken, heb ik mijzelf beter leren kennen en kon ik eindelijk worden wie ik werkelijk ben. Ik leerde anders naar mijzelf te kijken, mijzelf beter te begrijpen, de puzzelstukjes van mijn leven een plek te geven. Het is een hele weg die ik ben gegaan, maar dit alles heeft mij wel sterker gemaakt. Inmiddels kan ik zeggen:

‘In mijn grond ben ik geborgen,
ben ik mijn beste vriend geworden.’

Gaandeweg, is in mij een diepe wens ontstaan om dit ook voor anderen te doen. Om anderen in hun kracht te zetten en weer terug te geven aan zichzelf. Ik geloof erin dat ieder mens bijzonder en uniek is en het recht heeft om zichzelf optimaal te ervaren.

Na jaren cursussen en opleidingen te hebben gevolgd om het coachvak eigen te maken, besloot ik om (jong)volwassenen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo ontstond Al Dat Is en is coachen mijn professie geworden.

Mensen adviseren is mijn natuur, het coachen zat altijd al in mij en is nog steeds mijn passie. Hierbij word ik enorm geholpen door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van anderen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk kan doen, want het resultaat geeft veel voldoening. Ik weet uit eigen ervaring wat een heerlijk bevrijdend gevoel het is om weer helemaal jezelf te kunnen zijn. Dit gun ik echt aan iedereen!

Want op een gegeven moment vroeg ik aan het Universum:

Wat doe ik hier op aarde en wat is mijn taak in dit leven?’

Zo helder als de stralende zon kwam het antwoord. fbbd5800-6d6e-3714-0f98-498eb3ee67d4

‘Ik zal je naar (je) wijsheid leiden
Ik zal je teruggeven aan jezelf
Doe dit dan voor alle anderen
Geef mensen terug aan zichzelf
Dit is jouw opdracht, dit is jouw missie en doel’