Wie ben ik?

Pas_Gina

Ik ben Gina Pas, gecertificeerd Senior Coach Counselor.

Ik ben getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en ik ben heel blij met mijn twee kleindochters. Ik heb een juridische achtergrond en het adviseren, begeleiden en ondersteunen van mensen, vormden de rode draad tijdens mijn werkzame leven. Ik ben nu heel tevreden met mijn leven.

Mijn leven is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad en ik voelde mij vaak niet verbonden met de mensen om mij heen. Ik had het gevoel mezelf te zijn kwijtgeraakt. Via een coach en diverse cursussen en opleidingen, kwam ik achter mijn belemmeringen en de oorzaken van mijn innerlijke onvrede.

Al zoekende kreeg ik antwoord op mijn vragen. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe ga ik om met de tegenslagen in mijn leven? Ik heb alles en toch mis ik iets in mijn leven, maar ik weet niet wat en hoe kom ik erachter wat dat andere verlangen in mij is? Waar leef ik voor?

Door aan mijzelf te werken, heb ik mijzelf beter leren kennen en kon ik worden wie ik werkelijk ben. Ik leerde anders naar mijzelf te kijken en de puzzelstukjes van mijn leven een plek te geven. Dit alles heeft mij sterker gemaakt. Inmiddels kan ik zeggen:

‘In mijn grond ben ik geborgen,
ben ik mijn beste vriend geworden.’

Gaandeweg, is in mij een diepe wens ontstaan om dit ook voor anderen te doen. Om anderen in hun kracht te zetten en weer terug te geven aan zichzelf. Ik geloof erin dat ieder mens bijzonder en uniek is en het recht heeft om zichzelf optimaal te ervaren.

Na jaren cursussen en opleidingen te hebben gevolgd om het coachvak eigen te maken, besloot ik om (jong)volwassenen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo ontstond Al Dat Is en is coachen mijn professie geworden.

Mensen adviseren is mijn natuur, het coachen zat altijd al in mij en is nog steeds mijn passie. Hierbij word ik enorm geholpen door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van anderen. Ik ben dankbaar dat ik dit werk kan doen, want het resultaat geeft veel voldoening. Ik weet uit eigen ervaring wat een heerlijk bevrijdend gevoel het is om weer echt jezelf te kunnen zijn. Dit gun ik dit aan iedereen!

Want op een gegeven moment vroeg ik aan het Universum:

Wat doe ik hier op aarde en wat is mijn taak in dit leven?’

Zo helder als de stralende zon kwam het antwoord. fbbd5800-6d6e-3714-0f98-498eb3ee67d4

‘Ik zal je naar (je) wijsheid leiden.
Ik zal je teruggeven aan jezelf.
Doe dit dan voor alle anderen.
Geef mensen terug aan zichzelf.
Dit is jouw opdracht, dit is jouw missie en doel.’