Hoe nu verder na corona?

De tijd na corona is en zal nooit meer hetzelfde zijn als de tijd ervoor. In ons leven zijn allerlei zaken veranderd en misschien betekent dit voor jou op de een of andere manier een crisis in je leven, gepaard met gevoelens van onzekerheid en angst. De Chinezen gebruiken hetzelfde teken voor crisis als voor kans. Je zou ook kunnen zeggen: Crisis is Kans!

Welke kans kan deze crisis jou bieden? Misschien de mogelijkheid om op een andere manier  naar jezelf en je leven te kijken, jezelf te vernieuwen, zowel zakelijk als privé?

Misschien loop je al een tijdje met vragen. Hoe nu verder? Wat en hoe wil of moet je nu en in de toekomst anders gaan aanpakken? Waar ben je achter gekomen wat wel waardevol voor jou is en wat jou niet meer dient? Hoe ga je daar straks mee om? Wat heb je nodig om de door jou gewenste richting op te gaan?

Kom je er alleen niet uit en heb je behoefte om hierover met een ervaren coach/counselor van gedachten te wisselen om nieuwe richtingen te verkennen? Die samen met jou je volgende stappen richting je dromen, doelen en wensen op een rijtje kan zetten? Die jou kan helpen jouw toekomst helder te krijgen en nader te bepalen?

Blijf dan niet langer piekeren, maar maak een afspraak om snel duidelijkheid te krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *