GAME OVERRRR!

HET NIEUWE GROTE MEMORY SPEL IS BEGONNEN!

Het was zondagochtend 22 oktober toen ik via een bericht van Ton van der Kroon op fb de oproep tegenkwam voor de wereldwijde meditatie om 11.11 uur die dag. Een meditatie voor vrede en eenheid met name voor de mensen in Israël en Palestina. Hieraan wilde ik graag  meedoen, een uniek moment om ons in liefde en vrede met elkaar te verbinden. Ik keek op de klok en dacht nog tijd genoeg te hebben om van te voren nog ‘even’ wat anders te doen. Niet dus. Iets later dan 11.11 uur probeerde ik op de meditatie aan te sluiten en dat lukte voor geen meter. Ik zag alleen een beeld met verschillende (bekende) gezichten, maar zonder geluid. Ik had dus ook géén idee wat er werd gezegd of wat verder de bedoeling was.

Nou, dan maar zelf aan de slag, want in de energie zijn we tenslotte allemaal met elkaar verbonden. Maar ik moest wel opschieten, wilde ik nog meedoen met deze bijzondere wereldwijde verbinding van gelijkgestemde zielen.

Mijn meditatie

Ik begon mijn meditatie met mij af te stemmen op mijn goddelijke aanwezigheid. Dat doe ik als volgt.

I am my I am presence

And I am one with the I am presence of all humanity

I am my I am presence

And I am one with the I am presence of the meditation group, my soul and soulgroup, my spiritual family, angels, archangels, ascended masters, and my community of guides.

Dit zeg ik altijd in het Engels, dat gaat vanzelf. Hiermee creëer ik de verbinding met allen op zielsniveau. En op de een of andere manier voel ik het sterker, dan wanneer ik het in het Nederlands uitspreek.

Tegelijk werd ik geleid naar de Grote piramide van Gizeh. Tijdens mijn reis door Egypte dit jaar heb ik begrepen, dat onder de Grote Piramide van Gizeh de hartmeridiaan van Moeder Aarde aanwezig is en waar het centrale activeringsknooppunt ligt verankerd. De codes die hier in het knooppunt zijn verankerd, worden via de hartmeridiaan naar elk land en volk, elke plaats en oceaan gestuurd. Vanuit deze plek heb ik contact gemaakt met de hartmeridiaan en met de energie van liefde, vrede, vrijheid, vreugde, compassie, balans en harmonie. Gedurende enige tijd heb ik tezamen met  de zichtbare en onzichtbare aanwezigen, deze energie via de hartmeridiaan naar Israël, Gaza en Palestina gestuurd. En uiteindelijk ook naar de gehele Arabische gemeenschap.

Ik zag dat in het midden van de Aarde een enorme bal van licht ontstond. Alsof de zon binnenin de Aarde was gaan te schijnen. De bal van licht werd intenser en na enige tijd kwamen er krachtige lichtstralen uit, die naar de oppervlakte werden gestuurd. Door het aardoppervlak heen tot boven de aarde. Vanuit het heelal was de aarde waar te nemen als een lichtgevende heldere blauwe bol, waaruit gouden lichtstralen kwamen.

Op een gegeven moment kreeg ik een beeld, waarbij ik zag dat het aardoppervlak in de drie gebieden, Israël, Gaza en Palestina door de kracht van alle lichtstralen naar boven werd geduwd. Er ontstonden eerst geweldige grote scheuren en toen werden dikke zwarte lagen, zoals asfalt, losgescheurd. De dikke zwarte lagen scheurden uiteen en vlogen als dikke brokken de lucht in. Steeds hoger en hoger tot buiten de dampkring, totdat de brokstukken in het Universum zweefden. Dit gebeurde niet alleen in de 3 gebieden, want vervolgens verspreidde het losscheuren zich over de rest van de wereld. Voor mijn gevoel had het te maken met het feit dat de 3 gebieden de kern vormden,  waar alles omheen had gedraaid en dat van daaruit alles wat hiermee te maken had en heeft, aan de beurt was om de dikke zwarte lagen los te laten.

Vervolgens zag ik dat boven de aarde de gouden handen van de Schepper aanwezig waren. De gouden handen werkten als magneten op de brokstukken. De Schepper nam de brokstukken liefdevol in zijn/haar handen. De brokken werden met compassie vastgehouden en erkend voor de rol die zij hebben vervuld. De Schepper blies zijn/haar goddelijke adem in zijn/haar handen, waardoor de brokstukken verpulverden en werden getransmuteerd tot goudstof. De Schepper strooide het goudstof rond in het universum, waardoor er een waaier van licht ontstond.

Boodschap van de Schepper

Game overrr

De Schepper zei: ‘Het oude spel is voorbij, uitgespeeld, over en klaar. De sluier is definitief verwijderd, je bent nu vrij! In het oude spel heb je alles mee mogen maken wat het oude spel te bieden had. Onzekerheden, afgescheidenheid, afwijzing, eenzaamheid, illusies, beperkingen, tekorten. Dat spel hebben jullie meer dan goed uitgevoerd lieve lichtdragers van de aarde! Maar nu is het klaar! Je bent inmiddels in herhalingen gevallen en je hebt immers de herhalingen al meer dan een paar keer meegemaakt. Die ken je nu wel. Je bent gegroeid en hebt geleerd de banden met het verleden los te laten. Je gehechtheid aan oude patronen los te laten. Je niet meer vast te houden aan de ‘ja maar’. Je bent nu zover dat je al enige tijd weet dat je zodanig bent veranderd, dat je geen geduld meer hebt om het oude spel te blijven herhalen. Eigenlijk begin je je te vervelen. Je wéét en voelt van binnen dat het oude spel is uitgespeeld. Jij bent er klaar voor, de tijd is er klaar voor om door te gaan naar de volgende ronde. Game overrr!

Het Grote Memory Spel

Van buiten naar binnen

We gaan nu een heel ander spel spelen. Was je oude koers nog naar buiten gericht, was je in het oude spel op pad gegaan en op zoek naar: waarom ben ik hier op aarde, spirituele ontwikkeling, inzichten, spirituele leraren, therapeuten, boeken, bijeenkomsten. In het nieuwe spel beweeg je de andere richting op: naar binnen, naar je kern, je innerlijk wezen, je goddelijke zelf. Dit is Het Grote Her-inner Spel. Herinneren wie je werkelijk bent, wie je in wezen écht bent. Dit is het nieuwe spel.

Je hebt al verschillende keren je goddelijke zelf mogen ontmoeten. Dat waren sensationele momenten. Alleen die duurden niet al te lang, want eigenlijk durfde je het niet te geloven. Laat staan het ooit hardop uit te spreken naar een ander. Toch is dit de bedoeling van het nieuwe Grote Memory Spel. Je goddelijke zelf blijvend te ontmoeten, te her-inneren, één te worden met je goddelijke zelf, je goddelijke zelf te belichamen hier op aarde.

Bekijk jezelf en de wereld van nu af aan maar vanuit die andere kant. Niet als ongelovige Thomas, maar vol geloof en vertrouwen in jezelf en wat je inmiddels weet en geleerd hebt. Voel, zie, hoor, proef, vanaf nu met de compassie en liefde van je goddelijke aanwezigheid en kijk vanuit de ogen van je goddelijke zelf. Je mag nu stoppen met achter inzichten, kennis of tools aan te jagen. Op jacht naar wéér iets ‘vernieuwends’, waardoor je misschien nóg meer inzicht krijgt. Terwijl je inmiddels weet dat alle antwoorden al allemaal in jou aanwezig zijn. Houd je niet langer van de domme of onwetend. Want dat ben je niet. Stel het nieuwe spel niet langer uit, maar geef je over aan de volgende ronde van je doel hier op aarde, die nu dringend aan je deur klopt. Hol niet verder, maar keer je om en richt je op jezelf, kijk naar binnen en zie en voel wat er in jou aanwezig is. Maak daarmee contact, zoek het niet langer buiten jezelf, maar richt je speurtocht vanaf nu naar binnen, wees je eigen ontdekkingsreiziger. Je moet jezelf nu de kans geven om alles wat je geleerd hebt, gelezen hebt, alle tools en inzichten die je hebt vergaard, ook daadwerkelijk te gaan toepassen. Wees niet meer passief en wordt actief.

De deur staat open

De sluier van vergetelheid is definitief weggehaald. De tijd is nu aangebroken en ik geef je mijn toestemming om je goddelijke zelf te herinneren. Ik zet de deur open naar je herinneringen. Ik geef je de mogelijkheid om je goddelijke zelf te ontmoeten, te leren kennen, te ervaren. Maak contact met je innerlijke wijsheid als je op zoek bent naar antwoorden. Ik maak de wijsheid en kennis die in jou aanwezig zijn volledig vrij en toegankelijk. Ik zet de deur open, zodat dit allemaal naar jou toe kan stromen. Het hoeft niet allemaal ineens, niet alles tegelijk, maar stap voor stap in je eigen tempo.

Ga jezelf bij het spelen van het Grote Herinner Spel niet vergelijken met anderen. Niet denken waarom zie, hoor, voel, heb of kan ik niet wat die ander heeft, kan, doet? Iedereen is uniek, jij bent uniek. Vanuit jouw unieke energie en vanuit jouw eigen intenties gaat jouw nieuwe pad lopen, ga je het nieuwe spel spelen volgens de aanwijzingen van je ziel. Je hoeft hier niets voor te doen, niets te forceren, te duwen of te trekken. Het gebéurt gewoon zoals het voor JOU bedoeld is en zoals het voor JOU goed is, op jouw EIGEN manier, in jouw eigen tempo.

Alles wat je nodig hebt om dit krachtige nieuwe spel te spelen, is open te staan voor de energie van Liefde. Verbind je zo vaak als je wilt en kunt met je goddelijke aanwezigheid. Je I am presence. Wees duidelijk in je intenties. Stel je vraag. Wat wil ik nu weten? Waar heb ik behoefte aan? En sta open om al het goede te ontvangen. Hecht je vooral niet aan een onmiddellijk of gewenst antwoord. Geef het de kans om het te laten gebeuren. Heb geduld en wees daarbij zacht en vriendelijk voor jezelf. Dat hoort bij het nieuwe spel. Maar weet en vertrouw dat je ook bij het nieuwe spel wordt geleid, zoals altijd al het geval was’.

Ik voel me geleid

Ondanks dat ik geen bijzondere plannen had voor die zondag, werd ik onverwachts geleid naar de wereldvrede meditatie voor Palestina, Gaza en Israël. En door de aansluiting met de online wereldmeditatie te missen, kwam ik terecht in een andere meditatie met een bijzondere inhoud. Daarna zag ik ineens om mij heen allerlei berichten verschijnen die deze boodschap aan alle kanten bevestigen. En ik dacht: yes, het nieuwe spel is al gaande en daar doen jij en ik, wij in mee. Daar wordt ik blij van. Ik had een héle goede zondag!

Harte groet,

Gina Pas

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *