Crisis als kans?

Soms loopt je leven niet op rolletjes en ben je het zat om telkens maar weer tegen dezelfde muur aan te lopen. Dit kan voor jou aanvoelen als een crisis. En een crisis brengt vaak gevoelens van onrust, onzekerheid en angst met zich mee. 

Als levenscoach en spirituele coach kan ik je helpen, wanneer je voelt dat je niet meer jezelf bent, dat je leven niet loopt zoals je het zou willen.

Je draait maar in kringetjes rond op zoek naar zingeving in je leven, je relatie, je familieleven, vrienden, of je werk. Dan voel je je vastgelopen, onzeker, uit balans, vermoeid, misschien slaap je daardoor slecht, voel je onrust van binnen.

Je bent op het punt in je leven gekomen, dat je voelt dat er meer inzit voor jou, maar je weet niet zo goed hoe je dat kunt vastpakken. Je vraagt jezelf af ‘waar sta ik als mens momenteel in het leven?’

Maak van je crisis een kans

Niet te lang getreurd. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander dat dit dan hét moment is om je te laten coachen naar meer happiness. Ik leer je te doorgronden wat jouw herhalende thema’s jou hebben te vertellen, zodat er meer bewustzijn komt op wie je werkelijk bent. https://aldatis.com/waarom-coaching/-

Vanuit die persoonlijke verdieping is het niet zo ingewikkeld meer om te leven vanuit je innerlijke kompas, in plaats van je te láten leven. Het wordt je dan ook steeds duidelijker wat jou niet meer dient, waardoor je het allemaal makkelijker kunt loslaten. Dit geeft zoveel meer vrijheid en regie over je leven. Dat is toch heerlijk?

Ben je eraan toe om van je crisis een kans te maken, bel of mail me dan voor een afspraak.
Harte groet,

Gina Pas

Ps: lees ook: https://aldatis.com/coach-in-hart-en-ziel/