Transformatie en inspiratie met de workshops Spiritueel Groeien 

2018 Het nieuwe veld van Creatie betreden met de workshops Spiritueel Groeien 

Data en tijden workshops voorjaar 2018
Noteer alvast in je agenda de nieuwe data en tijden van de workshops (of geef je alvast op), die dit voorjaar zullen plaatsvinden, elke keer op een dinsdagmiddag.

Data: 27 maart – 1 mei – 29 mei

Tijd:  14.00 – 17.00 uur . Kosten: € 37,50 per workshop (inclusief koffie en thee)

Als je mij laat weten of je op (een van) deze dagen mee wilt doen, ontvang je na opgave aanvullende informatie over de workshop.

Ik verwelkom je met liefde en plezier, een open hart en een open geest. En ik verheug mij erop je te ontmoeten om mooie momenten van persoonlijke groei, inzichten, inspiratie en transformatie met elkaar te delen en te beleven.

Voor vragen of informatie over overige data en tijden, mail coaching@aldatis.com
of bel 0492-529150 / 06-23070227.

Wat hebben wij gedaan tijdens de workshops van 2017?
De thema’s van de workshops in 2017 bleken achteraf volledig te draaien om het verlaten van het veld van drama. Alle workshops in het voor- en najaar waren een totale voorbereiding op deze komende verandering. In de allerlaatste workshop in december mochten wij het veld van drama daadwerkelijk achter ons laten en zijn wij via de poort van transformatie in het veld van creatie gestapt. Het was heel bijzonder om dat mee te maken en het werd door alle aanwezigen gevoeld als een ingrijpende transformatie.

2018 Het nieuwe veld van Creatie betreden met de workshops Spiritueel Groeien
Welke uitdagingen heeft 2018 voor ons in petto en hoe kunnen wij onze creativiteit gebruiken om een positieve draai te geven aan onze ervaringen? Hoe gaan wij het beste halen uit wat het veld van creatie ons te bieden heeft? Hoe kunnen wij nog verder uit het veld van drama komen en nog steviger in het veld van creatie gaan staan?

Dat alles mogen wij gezamenlijk ontdekken tijdens de workshops Spiritueel Groeien
Want Spiritueel Groeien is een blijvend proces. De nieuwe tijd waarop wij allen hebben gewacht is daadwerkelijk aangebroken, ‘want alles verandert en niets blijft meer hetzelfde!

Misschien heb je de veranderingen al gevoeld of gemerkt in jouw dagelijks leven. Bijvoorbeeld dat je intuïtie sterker wordt, dat je gevoel voor tijd verandert of veranderd is, dat je gevoeliger wordt of juist onverschilliger voor de wereld om je heen, of dat in het algemeen je behoefte aan veranderingen (relaties, werk) groter is geworden. Maar vooral dat je er helemaal geen zin meer in hebt om in drama’s te blijven hangen! Niet die van jezelf en al helemaal niet die van een ander!

Hoe is het voor jou en waar kies jij voor?
Welke rol speelt drama nog in jouw leven en hoe ga jij hiermee om? Hoe beïnvloeden veranderingen jouw dagelijks leven? Hoe verwerk jij de energetische stromingen die gaande zijn en die soms behoorlijk heftig zijn?

Hoe krijg je vat op de gebeurtenissen die zich voordoen en hoe kun je het een eigen plek geven, om zodoende het beste uit je leven te halen? Wil je niet blijven hangen in drama, maar kies je voor meer levenslust en liefde in je leven?

Doe dan mee met de workshops Spiritueel Groeien en ontdek zelf wat deze je kunnen brengen. Anderen zijn je al voor gegaan en hebben mooie transformaties mogen beleven.

De workshops worden gehouden in een mooie omgeving, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten op een bijzondere locatie.

Inhoud van de workshops
Tijdens de bijeenkomsten stem ik mij intuïtief af op de energie van de groep. Soms weet ik van tevoren aan welk thema wij mogen werken. Maar meestal komt het thema pas tijdens de bijeenkomst tot volledige ontwikkeling. Het is telkens opnieuw een cadeau dat zich op het moment zelf  laat uitpakken. Elke keer weer is het een verrassing hoeveel wij als groep mogen ervaren. De ervaringen op zich laten zich niet goed beschrijven, maar worden door de deelnemers vooral gevoeld als krachtig, intensief, inspirerend en transformerend.

Min of meer vaste onderdelen die in elk geval regelmatig terugkeren tijdens een workshop zijn onder andere:  geleide meditaties van transformatie, werken met de energetische kracht van rozen en het beantwoorden van vragen over veranderingen in de actuele energie.

De workshops worden meestal in een serie van 3 gegeven, maar zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Dus aarzel niet om je op te geven als je niet alle keren mee kunt doen. De ervaring leert wel dat als je eenmaal geweest bent, je ook graag de volgende keren wilt meedoen. De keuze is aan jou.

Aantal deelnemers
De workshops gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Ook al is er ruimte genoeg, zelf geef ik er de voorkeur aan om met maximaal 10 personen te werken.

Lees verder onder Spiritueel Groeien