Over mijzelf

Pas_Gina

Ik ben Gina Pas, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en sinds 2016 ben ik de gelukkige grootmoeder van een kleindochter. Ik heb een juridische achtergrond en het begeleiden en ondersteunen van mensen, vormden de rode draad tijdens mijn werkzame leven.

Mijn leven is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad en ik voelde mij vaak niet verbonden met de mensen om mij heen. Via een coach en diverse opleidingen, kwam ik erachter dat ik heel veel onverwerkt verdriet in mij had. Tegelijkertijd heb ik ook heel veel geluk gehad, want ik heb telkens op het juiste moment van de juiste personen hulp gekregen.

Ik ben cursussen en opleidingen gaan volgen om mijn vragen beantwoord te krijgen. Ik had een behoefte om te weten: wie ben ik? Wat wil ik? Waar leef ik voor? Hoe ga ik om met het verdriet in mijn leven? Ik heb alles en toch mis ik iets in mijn leven, maar ik weet niet wat en hoe kom ik erachter wat dat andere verlangen in mij is?

Hierdoor heb ik mijzelf beter leren kennen en kon ik worden wie ik werkelijk ben. Ik leerde anders naar mijzelf te kijken en de puzzelstukjes van mijn leven een plek te geven. Dit alles heeft mij sterker gemaakt. Nu kan ik zeggen:

‘In mijn grond ben ik geborgen,
ben ik mijn beste vriend geworden.’

Gaandeweg, is in mij een diepe wens ontstaan om dit ook voor anderen te doen. Om anderen in hun kracht te zetten en weer terug te geven aan zichzelf. Zo ben ik op de weg van het coachen terecht gekomen. Daarbij word ik enorm geholpen door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van andere mensen.  Het coachen zat altijd al in mij en is nog steeds mijn passie. Het zit in mijn wezen om mensen verder te helpen en een spiritueel leraar te zijn voor diegenen die daar naar op zoek zijn.

Omdat ik zelf heb ervaren en weet wat een heerlijk bevrijdend gevoel het is om weer echt jezelf te kunnen zijn, gun ik dit aan iedereen!

Want op een gegeven moment vroeg ik aan het Universum:

Wat doe ik hier op aarde en wat is mijn taak in dit leven?’

Zo helder als de stralende zon kwam het antwoord. fbbd5800-6d6e-3714-0f98-498eb3ee67d4

Ik zal je naar (je) wijsheid leiden.
Ik zal je teruggeven aan jezelf.
Doe dit dan voor alle anderen.
Geef mensen terug aan zichzelf.
Dit is jouw opdracht, dit is jouw missie en doel.’