Over mijzelf

Pas_Gina

Ik ben Gina Pas, getrouwd, moeder van 3 volwassen kinderen en sinds 2016 ben ik de gelukkige grootmoeder van een kleindochter. Ik heb een juridische achtergrond en het begeleiden en ondersteunen van mensen, vormden de rode draad tijdens mijn werkzame leven. Als kind al voelde ik mij verbonden met God. Ik keek naar de blauwe lucht en dacht: ‘daar wonen God en de engelen’. Ik heb mij ook altijd gesteund gevoeld door de Goddelijke wereld, zonder dat ik precies wist wie of wat dat mocht zijn. Achteraf is het dan ook niet zo verwonderlijk dat deze verbondenheid zich in mijn latere leven heeft ontwikkeld tot een spiritueel bewustzijn. Eerst begon ik met een ‘gewoon’  leven om alle ervaringen op te doen. Pas later heb ik begrepen dat deze ervaringen mij de nodige inzichten, compassie, wijsheid en zelfvertrouwen hebben gebracht, die ik in mijn spirituele werk kan inzetten. Deze ervaringen waren ook nodig om mijn spiritueel bewustzijn te openen.

De start van mijn spirituele zoektocht en tevens mijn spirituele ontwikkeling begon ongeveer 25 jaar geleden. Terwijl ik alles had wat mijn hart begeerde, ging ik mij rond mijn 40e  toch afvragen: ‘Wie ben ik? Wat wil ik? Waar leef ik voor? Hoe ga ik om met het verdriet in mijn leven? Ik heb alles en toch mis ik iets in mijn leven, maar ik weet niet wat en hoe kom ik erachter wat dat andere verlangen in mij is?’

Toen ik zelf met vragen zat en mijn weg hier op aarde aan het zoeken was, heb ik telkens op het juiste moment van de juiste personen hulp gekregen. Het contact met gelijkgestemde zielen vind ik heel bijzonder en het kan  mij nog altijd enorm ontroeren. Het is ook fijn om te weten dat ik hierin niet meer alleen sta. De contacten en ervaringen hebben mij als mens sterker gemaakt en hebben mij verder gebracht op mijn spirituele pad. Hierdoor heb ik mijzelf beter leren kennen en leren zien wie ik werkelijk ben.

Gaandeweg is in mij een sterke wens ontstaan om dit ook voor anderen te doen. Om anderen ook weer terug te geven aan zichzelf. Daarbij word ik enorm geholpen door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid naar de drijfveren van andere mensen. Het coachen zat altijd al in mij en is nog steeds mijn passie. Het is voor mij vanzelfsprekend om mensen verder te helpen en een spiritueel leraar te zijn voor diegenen die daar naar op zoek zijn. Omdat ik zelf heb ervaren en weet wat een heerlijk bevrijdend gevoel het is om weer echt jezelf te kunnen zijn, gun ik dit aan iedereen!

Want op een gegeven moment vroeg ik aan het Universum:

Wat doe ik hier op aarde en wat is mijn taak in dit leven?’

Zo helder als de stralende zon kwam het antwoord. fbbd5800-6d6e-3714-0f98-498eb3ee67d4

Ik zal je naar (je) wijsheid leiden.
Ik zal je teruggeven aan jezelf.
Doe dit dan voor alle anderen.
Geef mensen terug aan zichzelf.
Dit is jouw opdracht, dit is jouw missie en doel.’