Stress verminderen door je energie weer te laten stromen

Energie is de stroom van het leven!

Zeker in het begin van een coachingtraject adviseer ik de klanten om een coachingsessie te combineren met een energetische behandeling. Via mijn handen geef ik energie van het Universum aan jou door. Deze behandelingen werken aanvullend en zijn een enorme ondersteuning bij het proces van veranderen en loslaten. Als de geest verandert, komt het lichaam ook in een veranderingsproces. Lang vastgehouden spanningen in het lijf, pijn in de rug, schouders of hoofdpijn kunnen door een behandeling makkelijker worden losgelaten. Het energetisch loslaten en verwijderen van afvalstoffen uit je hele systeem en uit je verschillende energielichamen wordt in gang gezet. Hierdoor neemt de doorstroom van je eigen energie op alle niveaus toe, waardoor je letterlijk ook weer meer energie krijgt, je fitter en vrijer voelt.

De meeste mensen ervaren mijn energetische behandelingen als ontspannend en rust gevend. De behandelingen zijn een zachte vorm van heling en zelfheling en daarom ook zeer geschikt voor baby’s of grotere kinderen. Met name kinderen pakken onbewust de energie van hun omgeving op. Hierdoor kunnen zij heel onrustig worden, slecht slapen of zich slecht concentreren. De behandelingen helpen om weer in balans te komen.

Wat kun je van een energiebehandeling verwachten?

  • je zelfhelend vermogen wordt op gang gebracht
  • je voelt de energie door je lichaam stromen
  • je krijgt letterlijk en figuurlijk meer energie
  • blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau worden aangepakt
  • je komt weer in balans
  • het vermindert pijnklachten

Behandelmethodes

Ik maak gebruik van verschillende behandelmethodes, zoals White Time Healing, Spiritual Rehabilitation en Reiki. Deze helingsmethodes zijn allemaal gericht op het weer laten stromen van je energie en om de energievelden, zoals de aura, schoon te maken. De energievelden en energielichamen dragen wij om ons heen, maar zijn voor de meeste mensen met het blote oog niet te zien. Deze velden zijn in de loop van ons leven vervuild geraakt, doordat onverwerkte zaken, zoals angsten en trauma’s, daarin zijn opgeslagen. Dat kunnen ook nog situaties of zaken uit vorige levens zijn. Zonder dat je het weet, hebben sommige klachten hiermee te maken en kun je hier heel veel last van hebben. Daarom is het schoonmaken en weer laten doorstromen van de energielichamen en -velden erg belangrijk. Het is een krachtig hulpmiddel bij jouw ontwikkelingsproces.