Zeker in het begin van een coachingtraject adviseer ik de klanten om een coachingsessie te combineren met een energetische behandeling. Via mijn handen geef ik energie van het Universum aan jou door. Deze behandelingen werken aanvullend en zijn een enorme ondersteuning bij het proces van veranderen en loslaten. Als de geest verandert, komt het lichaam ook in een veranderingsproces. Lang vastgehouden spanningen in het lijf, pijn in de rug, schouders of hoofdpijn kunnen door een behandeling makkelijker worden losgelaten. Het energetisch loslaten en verwijderen van afvalstoffen uit je hele systeem en uit je verschillende energielichamen wordt in gang gezet. Hierdoor neemt de doorstroom van je eigen energie op alle niveaus toe, waardoor je letterlijk ook weer meer energie krijgt, je fitter en vrijer voelt.

De meeste mensen ervaren mijn energetische behandelingen als ontspannend en rust gevend. De behandelingen zijn een zachte vorm van heling en zelfheling en daarom ook zeer geschikt voor baby’s of grotere kinderen. Met name kinderen pakken onbewust de energie van hun omgeving op. Hierdoor kunnen zij heel onrustig worden, slecht slapen of zich slecht concentreren. De behandelingen helpen om weer in balans te komen.

Wat kun je van een energiebehandeling verwachten?

  • je zelfhelend vermogen wordt op gang gebracht
  • je voelt de energie door je lichaam stromen
  • je krijgt letterlijk en figuurlijk meer energie
  • blokkades op mentaal, emotioneel en fysiek niveau worden aangepakt
  • je komt weer in balans
  • het vermindert pijnklachten

Spiritual Rehabilitation

Deze helingsmethode gebruik ik om de energievelden en energielichamen schoon te maken. De energievelden en energielichamen dragen wij om ons heen, maar zijn voor de meeste mensen met het blote oog niet te zien. Deze velden zijn in de loop van ons leven vervuild geraakt, doordat onverwerkte zaken, zoals angsten en trauma’s, daarin zijn opgeslagen. Dat kunnen ook nog situaties of zaken uit vorige levens zijn. Zonder dat je het weet, kun je hier heel veel last van hebben. Sommige klachten kunnen te maken hebben met beschadiging van de energielichamen. Daarom is het helen en schoonmaken van de energielichamen en -velden erg belangrijk. Het is een krachtig hulpmiddel bij jouw zelfhelingsproces.