Transformatie en inspiratie met de workshops Spiritueel Groeien 

Data en tijden workshops najaar 2017
Noteer alvast in je agenda de nieuwe data en tijden van de workshops (of geef je alvast op), die dit najaar zullen plaatsvinden, elke keer op een donderdagmiddag.

Data: 5 oktober  – 2 november – 14 december

Tijd:  14.00 – 17.00 uur . Kosten: € 37,50 per workshop (inclusief koffie en thee)

Als je mij laat weten of je op (een van) deze dagen mee wilt doen, ontvang je na opgave aanvullende informatie over de workshop.

Ik verwelkom je met liefde en plezier, een open hart en een open geest. En ik verheug mij erop je te ontmoeten om mooie momenten van persoonlijke groei, inzichten, inspiratie en transformatie met elkaar te delen en te beleven.

Voor vragen of informatie over overige data en tijden, mail coaching@aldatis.com
of bel 0492-529150 / 06-23070227.

Inspiratie onderwerpen
Bij het afstemmen op de komende workshops kreeg ik dit keer op voorhand een sterk gevoel over bepaalde onderwerpen die weleens aan de orde zouden kunnen komen. Wat voor mij momenteel leeft en heel sterk naar voren kwam was: ‘De helende kracht van water’, ‘Eenvoud terugbrengen in je leven’, ‘De energie van afgescheiden zijn, terugbrengen naar Eenheid’. En verder laten wij ons gewoon verrassen door hetgeen zich verder nog zal aandienen.

Workshops voorjaar 2017
Ik heb erg genoten van de bijeenkomsten Spiritueel Groeien van het afgelopen voorjaar. Het was wederom een bijzondere reis van inzichten en transformaties, die ik samen met de deelnemers heb mogen maken. Het was soms best wel heftig. En omdat wij nu in de nieuwe energie leven waarin alles sneller gaat, zijn de transformaties ook intenser. Het thema dat op verschillende manieren naar voren kwam, was het erkennen en omarmen van je schaduwkanten. Lees meer hierover in het artikel ‘Je schaduwkant omarmen’,  te vinden onder www.aldatis.com/inspiratie/.  Niet alleen tijdens de bijeenkomsten gebeurde er veel voor mij en de deelnemers. Ook in de periodes ertussen en erna heeft er voor elk van ons verschillende ervaringen mogen plaatsvinden.

Hoe is het voor jou?
Hoe beïnvloeden veranderingen jouw dagelijks leven en hoe ga jij daarmee om? Hoe verwerk jij de energetische stromingen die gaande zijn en die soms behoorlijk heftig zijn?

Hoe krijg je vat op de gebeurtenissen die zich voordoen en hoe kun je het een eigen plek geven, om zodoende het beste uit je leven te halen? Wil je niet blijven hangen maar kies je voor meer levenslust en liefde in je leven? Kom dan naar de workshops Spiritueel Groeien en ontdek hoe jouw eigen innerlijke wijsheid jou hierbij kan helpen.

2017 Nieuwe spirituele cyclus
2017 Is de start van een nieuwe spirituele cyclus. De vorige spirituele cyclus van 2012 tot eind 2016 is afgerond. In de nieuwe cyclus die nu begonnen is, leren wij steeds meer de Goddelijke energie in onszelf te belichamen en hier op aarde te verankeren. Spiritueel Groeien is een voortschrijdende ervaring en proces in ons leven.

De nieuwe tijd van ascentie waarop wij allen hebben gewacht is daadwerkelijk aangebroken met de start van 2017 en dat vraagt het een en ander van ons. Misschien heb je de veranderingen al gevoeld of gemerkt. Bijvoorbeeld dat je intuïtie sterker wordt, dat je gevoel voor tijd verandert of veranderd is, dat je gevoeliger wordt of juist onverschilliger voor de wereld om je heen, of dat in het algemeen je behoefte aan veranderingen (relaties, werk) groter is geworden.

Hoe beïnvloeden deze veranderingen jouw dagelijks leven? Hoe kun je omgaan met de energetische veranderingen, die soms behoorlijk heftig zijn? Hoe kun je het een nieuwe plaats geven in je leven, om zodoende het beste uit je leven te halen?

Steeds meer mensen zijn er klaar voor om nieuwe stappen te maken in hun spirituele of persoonlijke ontwikkeling. Voel jij ook die innerlijke drang en ben jij er klaar voor?

Doe dan mee met de workshops Spiritueel Groeien en ontdek zelf wat het je zal brengen. De workshops worden gehouden in een mooie omgeving, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten op een bijzondere locatie.

Inhoud van de workshops
Tijdens de bijeenkomsten stem ik mij intuïtief af op de energie van de groep. Soms weet ik van tevoren aan welk thema wij mogen werken. Maar meestal komt het thema pas tijdens de bijeenkomst tot volledige ontwikkeling. Het is telkens opnieuw een cadeau dat zich op het moment zelf  laat uitpakken. Elke keer weer is het een verrassing hoeveel wij als groep mogen ervaren. De ervaringen op zich laten zich niet goed beschrijven, maar worden door de deelnemers vooral gevoeld als krachtig, intensief, inspirerend en transformerend.

Min of meer vaste onderdelen die in elk geval regelmatig terugkeren tijdens een workshop zijn onder andere:  geleide meditaties van transformatie, werken met de energetische kracht van rozen en het beantwoorden van vragen over veranderingen in de actuele energie.

De workshops worden meestal in een serie van 3 of 4 keer gegeven, maar zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Dus aarzel niet om je op te geven als je niet alle keren mee kunt doen. De ervaring leert wel dat als je eenmaal geweest bent, je ook graag de volgende keren wilt meedoen. De keuze is aan jou.

Aantal deelnemers
De workshops gaan door bij minimaal 5 deelnemers. Ook al is er ruimte genoeg, zelf geef ik er de voorkeur aan om met maximaal 10 personen te werken.

Lees verder onder Spiritueel Groeien